Iris Akupressur Iris Akupressur
Iris Akupressur
Iris Akupressur
Warning: Undefined variable $sideimage in /customers/8/3/e/irisakupressur.se/httpd.www/includes/top.php on line 170

Utbildning


Utbildningen jag gått för att bli akupressör började med 1,5 år akupressur samt basmedicin, vilket betyder att man läser anatomi och fysiologi = hur människokroppen fungerar. Man blir då diplomerad. Därefter har jag gjort flera vidareutbildningar. 2005 for jag till Kina första gången för att förkovra mig ytterligare. Jag har varit där två gånger till efter det. Dessa resor har bidragit med mycket kunskap och vidareutveckling av mitt kunnande och yrkesutövande inom både akupressur och akupunktur. Det har varit mycket lärorikt och inspirerande att ha fått förmånen att kunna studera och även arbeta på ett kinesiskt sjukhus.

Jag är certifierad akupressör, kraven för det är att gå vidareutbildning som är godkänd av Akupressurförbundet varje år. Dessutom måste jag som akupressör ha både företags- och patientförsäkring.

I Kina passade jag också på att lära mig mer om akupunktur och Tuina (liknar akupressur). Jag har även utbildat mig i Ayur Veda samt kinesiologi. Vad Ayur Veda beträffar har jag specialiserat mig på kosten.

I år är det 12 år sedan jag blev färdig akupressör.

Jag är medlem i Akupressurförbundet och i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

www.irisakupressur.se  |  info@irisakupressur.se  |  tel. +46 346-401 26 / +46 70-514 0126